Verzekeringen voor zzp’ers

Terug

Verzekeringen voor zzp’ers

Als zzp’er kies je bewust voor vrijheid en ondernemerschap. Tegelijkertijd word je geconfronteerd met zaken die je waarschijnlijk minder leuk vindt, maar wel belangrijk zijn: zoals verzekeringen. Geen zorgen, ook dat gaan we voor je regelen.

Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid

De beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is onderdeel van het membership van Onefellow. Samen met onze verzekeringspartner Yezzer (verzekeringsplatform voor ondernemers) en AIG hebben we een state of the art verzekering samengesteld. Na je aanmelding neemt een adviseur van Yezzer binnen 24 uur telefonisch contact op om jouw verzekering binnen een paar minuten te regelen.

Dekking bij beroepsaansprakelijkheid

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) beschermt je tegen zogenaamde ‘zuivere vermogensschade’ en dekt de kosten die jij maakt om je belangen te verdedigen; of een schadeclaim nu terecht is of niet. Dit kan gaan om financiële schade welke het gevolg is van een fout in jouw advies, berekening of een andere beroepsfout. Maar de verzekering dekt meer, zoals de kosten voor rechtsbijstand, kosten voor het verlies van documenten en biedt een unieke dekking voor schade als gevolg van computervirussen of een computeraanval. Wil je meer weten? Kijk dan even naar de voorwaarden van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van AIG.

Voor de beroepsaansprakelijkheid geldt overigens een dekking van € 1.000.000 per aanspraak en € 2.000.000 per jaar, zonder eigen risico.

Dekking bij bedrijfsaansprakelijkheid

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) beschermt je wanneer jij als zzp’er zaak- of letselschade veroorzaakt bij een opdrachtgever. Wanneer jij bijvoorbeeld per ongeluk een kop koffie over de laptop van je opdrachtgever gooit of wanneer door jouw toedoen iemand struikelt en medische kosten maakt, kun je aansprakelijk worden gesteld voor de financiële schade. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je hiervoor gedekt. Meer weten over deze verzekering? Kijk dan even naar de voorwaarden van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van AIG.

Voor de bedrijfsaansprakelijkheid geldt een dekking van € 2.500.000 euro per aanspraak en € 5.000.000 euro per jaar, met een eigen risico van € 250 per aanspraak.

Weten waar je wel en niet voor gedekt bent? Check dan even de verzekeringskaart van AIG.

Wil je meer weten over verzekeringen neem dan even contact met ons op.