Contact

Heb je vragen over wat Onefellow voor jou kan betekenen?
Stel deze dan aan een Fellow via onderstaand contactformulier of via Whatsapp (rechtsonder).

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Hoofdweg Oostzijde 846A
2132 MC Hoofddorp

Michel: 0683627717
Maurice: 0629189674
Gert-Jan: 0627020140
info@onefellow.nl

Plan je route

FAQ

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie mij bemiddelen naar een (vervolg)opdracht?

Absoluut! In de basis willen we je adviseren bij het vinden van een nieuwe opdracht. Als jij de behoefte hebt om ons in te zetten voor het vinden van een nieuwe opdracht, gaan wij voor jou aan de slag. We kijken samen met jou waar je expertises, wensen en kansen liggen. Wanneer we een goed beeld hebben van jou als professional én als persoon, gaan we op zoek naar een geschikte opdracht voor jou.

Jullie hebben eigen opdrachtgevers. Aan wat voor opdrachtgevers moet ik dan denken?

Wij hebben meerdere opdrachtgevers in de profit en non-profit sector, in verschillende branches. Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers om de juiste professional op de juiste plek te krijgen. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat we ook voor jou de juiste opdracht kunnen vinden. Voor een volledig overzicht van onze opdrachtgevers kun je een kijkje nemen op onze homepage.

Waarvoor kan ik terecht bij mijn Fellow?

Je Fellow is het eerste aanspreekpunt voor al je vragen of opmerkingen. Ook staat je Fellow altijd klaar om ‘gewoon’ even bij te praten. Je Fellow is je sparringpartner, adviseur en vriend. Achter de schermen organiseert het Fellow-team alle netwerk- en kennisactiviteiten, schrijven we updates en blogs, en zoeken we naar geschikte opdrachtgevers voor onze Members die er behoefte aan hebben.

Ik wil graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de inhuurmarkt. Kunnen jullie daarin voorzien?

Ja! Wij schrijven regelmatig blogs en updates om Members up-to-date te houden over de huidige ontwikkelingen op de inhuurmarkt. Je Fellow verdiept zich ook in de nieuwste ontwikkelingen, zodat je hier altijd over kan sparren met je Fellow.

Ik heb al een verzekering. Kan ik dan nog member worden bij Onefellow?

Ja dat kan zeker. De verzekering is namelijk onderdeel van onze dienstverlening. Om je optimaal van dienst te zijn, kunnen we je helpen om je huidige verzekering over te zetten naar onze state-of-the-art verzekering. Neem contact op met een Fellow om jouw situatie te bespreken.

Waar kan ik alle informatie vinden over de verzekering?

Wij hebben alle informatie voor je op een rijtje gezet. Deze vind je terug op onze verzekeringspagina. Mocht je meer willen weten over onze verzekering, neem dan contact op met een Fellow.

Ben ik verplicht om een verzekering af te sluiten als zzp'er?

Voor de meeste beroepen in de ICT-sector ben je verplicht om een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Opdrachtgevers eisen dit, waardoor je voor aanvang van je inhuuropdracht moet beschikken over beide verzekeringen.

Ik kom graag in contact met andere zzp’ers. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Via Onefellow kunnen we op verschillende wijzen in contact brengen met andere zzp’ers. Ons portaal biedt de mogelijkheid om te chatten met andere zzp’ers. Daarnaast organiseren we het hele jaar door verschillende kennis- en netwerkactiviteiten waar je voor kan aanmelden. Als laatst hebben onze Chapters, waar zzp’ers met een bepaalde expertise samen komen om kennis, netwerk en business met elkaar te delen.

Hoe meld ik me aan voor een netwerkactiviteit?

Als member kan je via het portaal jezelf aanmelden op al onze activiteiten. Via het aanmeldformulier kan je ons op de hoogte brengen van je aanwezigheid. Ben je nog geen member, maar wil je wel aanwezig zijn op onze activiteiten? Neem dan contact op met een Fellow.

Ik zie mijn expertise niet tussen jullie chapters staan. Zijn de Chapters dan interessant voor mij?

Zeker weten! Voor elke expertise is er plek. En met genoeg andere Members kan er een nieuwe Chapter met eigen badge aangemaakt worden. Zo willen we zoveel mogelijk Chapters opzetten!

Jullie bieden een portaal aan. Wat zijn de voordelen ervan voor mij als zzp’er?

Ons portaal dient als online omgeving waarin je jouw ondernemerschap managet, zoals je facturen en documenten opslaan, maar ook kan chatten met andere Members of in kan schrijven op een activiteit van Onefellow. Daarnaast willen ons portaal zo optimaal mogelijk inrichten voor onze Members. Heb je een goed idee voor ons portaal? Laat het dan vooral weten bij onze Fellows!

Waar moet ik aan voldoen om Member te worden van Onefellow?

Iedereen kan Member worden bij ons. We zijn echter wel het meest relevant voor zzp’ers.

Ik ben nog geen Member, maar wil jullie wel beter leren kennen. Kan dat?

Dat kan zeker! Sterker nog: ons doel is om jou beter te leren kennen. We ontvangen dan ook maar al te graag je contactgegevens zodat we (digitaal) kennis kunnen maken. Neem contact met ons op via het contactformulier, onze chat of door ons te bellen.

Hoe betaal ik mijn Membership?

Je kunt er bij ons voor kiezen om je Membership maandelijks of jaarlijks te voldoen. Per gekozen periode ontvang je van ons een factuur.

Is jullie Membership een alles-in-één pakket?

Zeker weten! Om zzp’ers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij zo zorgvuldig mogelijk gekozen voor de best passende diensten die behoren bij het zelfstandig ondernemen. Mocht je meer vragen hebben over onze diensten, neem dan contact op met een Fellow

Ik ben nog géén zzp’er, maar ik wil het wel worden. Kunnen jullie mij daarbij helpen?

We maken maar al te graag tijd vrij om je te helpen in de oriënterende fase. Zo proberen we informatie mee te geven over de inhuurmarkt, denken we mee aan wat je tarief kan zijn en waar we je eerste opdracht kunnen vinden. En dat is maar een fractie van wat we kunnen bieden!

Ik ben opdrachtgever en ben regelmatig opzoek naar ICT-professionals die erg schaars zijn in de markt – is Onefellow iets voor mij?

Ja, niet alleen omdat je professionals nodig hebt, maar omdat we samen een
maatschappelijk issue willen oplossen, namelijk de toenemende schaarste in ICT. We zien het belang van investeren in zelfstandig professionals. Met onze dienstverlening creëren we een grotere inzetbare populatie die aansluit op de behoefte opdrachtgevers. Jouw organisatie draagt hier aan bij door mee te denken en relevante content aan te dragen. Wanneer je de professionals beter leert kennen en écht investeert, dan zijn er ongetwijfeld schaarse professionals die graag de stap maken naar jouw organisatie.