Persoonlijk advies

Terug

Persoonlijk advies

De spin in het web, de spil, het centrale aanspreekpunt, jouw SPOC. Geef het beestje een naam. Wij noemen het gewoon jouw Fellow. Onze dienstverlening draait om jou en hoe wij jou helpen in je werk en je loopbaan. Onze Fellows helpen je hier graag bij.

Bryant van Dammen
Bryant is een Fellow van het eerste uur. Hij heeft meer dan 8 jaar ervaring in de recruitmentwereld. Zie Bryant als je thuisbasis en wandelende encyclopedie in één. Als Fellow is Bryant jouw contactpersoon waar je terecht kunt voor advies, verrijking (persoonlijk en zakelijk) en zekerheid bij al je stappen als zelfstandig professional. Met zijn uitgebreide kennis en inzicht over de inhuurmarkt, kan Bryant je in stappen helpen naar zelfstandig ondernemerschap.

De roots van Bryant liggen in de hospitality sector en de laatste jaren in de recruitment wereld. Hij houdt van koken, heeft humor, is 2.07 meter en speelt je graag door de benen met een potje FIFA. Geen vraag is te gek. Hij beschikt over alle eigenschappen van een goede gastheer en is altijd bereikbaar. Wil je meer weten over Bryant en wat hij voor jou kan doen? Neem dan gerust eens contact met hem op of volg hem op LinkedIn. Bryant is telefonisch te bereiken via +316 30 61 79 05.


Jenny Werkhoven
Jenny is verantwoordelijk voor Finance, Legal en Contracts. Hierin treedt zij op als adviseur en ondersteuner. Met haar achtergrond in bestuur en beleid adviseert Jenny zelfstandige professionals op het gebied van wet- en regelgeving, contracten en contractmanagement, financiële zaken en verzekeringen.

Jenny heeft een achtergrond in Sport, Management en Ondernemen met als focus bestuur & beleid. Zij is regelmatig op pad om haar passies voor sport en outdoor-activiteiten te combineren. Ze klimt, hiket en staat ’s winters regelmatig in de sneeuw. Mocht je het leuk vinden dan informeert Jenny je over de meeste actuele sportupdates. Werkinhoudelijk helpt ze je graag door samen met jou je inhuurcontracten door te nemen, je tips te geven over een juiste en efficiënte boekhouding én door je op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving.

Ben je benieuwd wat Onefellow of Jenny voor jou kan betekenen? Twijfel niet, neem gewoon eens contact met haar op. Je kunt Jenny telefonisch bereiken op +316 49 37 78 33.


Thom Wijnalda
Thom is als oprichter de allereerste Fellow. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen de inhuurmarkt en werkt nauw samen met zelfstandige professionals. Als hoofd van een business development team heeft hij, samen met zijn collega’s, de organisatie naar een top-3 positie in Nederland geleid. Tegelijkertijd zag hij ook de andere kant van het werk. Dat zelfstandige professionals veel moeite moesten doen om überhaupt in aanmerking te komen voor een opdracht.

Het afnemen van vage verzekeringen, inschrijving- en administratiekosten en veel verschillende en onduidelijke contracten. Het ontbrak steeds vaker aan persoonlijk contact. Dat kon en moest anders.

En zie, hier is Onefellow. Het doel is duidelijk: de inhuurmarkt transparanter maken, starters helpen te starten en dit alles met een open, eerlijke en persoonlijke benadering. Als Fellow heeft Thom aan de basis gestaan van een nieuw model dat aansluit bij de behoeften van zelfstandige professionals. In een uitgebreid onderzoek heeft hij zelfstandige professionals gevraagd wat zij belangrijk vinden en wat zij verwachten van een intermediair. Die resultaten vormen het fundament van de dienstverlening van Onefellow. Thom houdt zich vooral bezig met de ontwikkeling van de propositie en fungeert als klankboard en adviseur van zelfstandige professionals. Hij richt zich op het verbeteren van de dienstverlening en heeft inmiddels een enorm netwerk van klanten die graag met ons samenwerken. Wil je een keer sparren? Bel gerust! Thoms nummer is +316 22 43 35 98.