Chapter Data

De toekomst is….data!

De wereld waarin we leven verandert snel. Dat vereist aanpassingsvermogen. Met intelligenter gebruik van data worden organisaties wendbaarder, efficiënter en kan een organisatie zich beter voorbereiden op de toekomst. Het verzamelen van data is één, het vertalen van data naar praktische informatie en nieuwe inzichten is voor veel organisaties echter een stuk lastiger. Wij helpen organisaties om het volledige potentieel van data te benutten, beheersen en beheren. Maar ook om besluitvorming te onderbouwen en de klantbehoefte te doorgronden.

Data zit in ons DNA. We bieden opdrachtgevers vernieuwende datagedreven oplossingen. Van (big) data-analyse tot en met de inrichting van een datawarehouse en datalakes (Azure en/of AWS). We gebruiken technologieën als kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML) en robotic process automation om data te voorspellen (zodat er rekening kan worden gehouden met wat er komen gaat) of te classificeren (bijvoorbeeld een algoritme voor gezichtsherkenning). We zetten data om naar bruikbare informatie, zodat de juiste beslissing genomen kan worden. Voor de toekomst zien we onder meer kansen voor schaalbare AI (betere voorspelling met ML op basis van minder data), doorontwikkeling van data fabrics als fundament, Xops en Engineering Decision Intelligence.

Onefellow begrijpt wat persoonlijke dienstverlening is. Ik heb goed contact met Bryant. Hij is goed bereikbaar, betrokken en denkt mee.

Nico Staal, Scrum Master (ZZP)

We werken samen met de beste opdrachtgevers en partners en zoeken gedreven professionals die onze opdrachtgevers verder helpen. We zijn op zoek naar volwassen professionals die nieuwsgierig zijn en willen leren, maar ook bereid zijn om kennis met anderen te delen. Ben jij een data scientist, data/BI- engineer of data/BI-architect en wil je samen met ons ondernemen? Neem dan contact met ons op. We komen er graag achter wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik kom graag in contact