Chapter Security

Veiligheid is de sleutel van vertrouwen

De kranten staan er vol mee: organisaties die door hackers worden gegijzeld, phishing en cyberaanvallen waardoor servers overbelast raken. In een tijd waarin we massaal kiezen voor digitalisering lijken hackers altijd wel ergens een gaatje te vinden in de beveiliging. Cruciaal dat organisaties zich optimaal wapenen tegen bedreigingen uit binnen- en buitenland.

Uit onderzoek, onder meer van Gartner, blijkt dat security een van de belangrijkste ICT-thema’s is voor de komende jaren. Een waterdichte beveiliging is een vereiste vanwege de economische en maatschappelijke belangen die hiermee beschermd worden. We zien daarom dat onze opdrachtgevers fors investeren in nieuwe technologie, oplossingen en capaciteit. Met onze kennis van onder meer security mesh, identity security first en Breach and Attack Simulations (BAS) helpen we onze opdrachtgevers verder bij het ontwerp, de inrichting en het beheer van de security organisatie. We adviseren onder meer over strategie, maken assessments, gebruiken Ethical Hacking en Privacy Enhancing Technolgie (PET).

De door ons gewenste functieprofielen hebben vaak een schaarse en bijzondere aard. Ondanks de complexiteit van deze inhuurvraagstukken is Onefellow een betrouwbare leverancier die professionals aanbiedt.

Filip van Zoest, Business Unit Manager Netherlands (Sopra Steria)

Security en veiligheid van informatiesystemen hebben de komende jaren prioriteit. Om tegemoet te komen aan deze trend zijn Securityspecialisten nodig. Veel Securityspecialisten. Dit leidt tot een groeiende schaarste in de markt. Daarom binden we graag gepassioneerde professionals die uitgedaagd willen worden en meehelpen om deze groeiende schaarste tegen te gaan. Professionals die op basis van live simulaties actuele veiligheidsvraagstukken van onze opdrachtgevers oplossen en graag samenwerken met ‘soortgenoten’. Ben jij een CISO, Security Architect, Cyber security specialist, Ethical Hacker (CEH), CIPP of heb je ervaring met IAM of heb je een andere super interessante rol binnen het security landschap? Neem dan gerust eens contact met ons op om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ik kom graag in contact