Chapter Cloud

Hoofd in de wolken, voeten op de grond

Steeds meer organisaties maken binnen hun digitaliseringsstrategie gebruik van de Cloud. Cloud computing is letterlijk en figuurlijk een containerbegrip geworden en kent verschillende verschijningsvormen. De voordelen van Cloud computing zijn voor veel organisaties duidelijk: het biedt flexibiliteit, schaalbaarheid, biedt een oplossing voor data recovery, bespaart kosten en het beheer kan eenvoudig worden uitbesteed (bijvoorbeeld Paas, IaaS en SaaS). Cloud computing maakt ICT toegankelijker dan ooit, voor iedere gebruiker.

Een overgang (lift & shift) naar de Cloud kan voor veel organisaties spannend zijn. Veel organisaties willen niet afhankelijk zijn van grote publieke Cloud diensten zoals Google Cloud Platform, AWS en Microsoft Azure. Daarom helpen we organisaties met het ontwikkelen van de juiste strategie: gaan we naar de publieke Cloud of kiezen we voor een Private Cloud? We werken met containers en Kubernetes, hebben aandacht voor security/veiligheid (zoals SASE: Secure Access Services Edge) in de Cloud en werken met kunstmatige intelligentie (AI) om het beheer te optimaliseren.

Om voor deze specialisten de beste functies te vinden, werken we nauw samen met Onefellow. Zij hebben met een aantal gerenommeerde bedrijven intensief contact en weten wat voor mensen ze zoeken.

Peter Vader, Oprichter (Xifeo ICT B.V.)

We zien een stevige en aanhoudende groei in Clouddiensten bij onze opdrachtgevers. We zoeken professionals die onze opdrachtgevers helpen met het opstellen van strategie of een business case, het maken van de architectuur, de migratie en het beheer. Professionals die onze opdrachtgevers helpen bij het realiseren van kostenbesparingen, de wendbaarheid te vergroten en waarde toe te voegen. Ben jij een architect (AWS/Azure), ontwikkelaar (AWS/Azure) of Cloud of DevOps engineer, wil je werken bij de mooiste opdrachtgevers en wil je samen met ons ondernemen? Neem dan contact met ons op om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ik kom graag in contact