Blog

Terug Gepubliceerd op 4 april 2024

Onefellow wordt overgenomen door Business @Ventures

Hoofddorp, 4 april 2024 – Onefellow wordt overgenomen door Business @Ventures. Met hun steun en kennis kan Onefellow onafhankelijk verder groeien, terwijl tegelijkertijd de dienstverlening aan opdrachtgevers, leveranciers en zelfstandige professionals verder wordt versterkt. De overgang gaat met terugwerkende kracht in per 1 januari 2024.

Mijlpaal voor Onefellow
De oprichter van Onefellow, Thom Wijnalda, is ooit begonnen met de idee om zelfstandige ondernemers te helpen met de administratieve rompslomp. In drie jaar tijd is Onefellow gegroeid van idee tot een sterk merk. “Ik voelde dat het tijd was om Onefellow een nieuwe horizon te bieden, zodat de organisatie nog verder kan groeien en versnellen. In Boy Kruiswijk en zijn team bij Business Ventures hebben we niet alleen een koper gevonden, maar een partner die de visie van Onefellow volledig deelt. Deze overgang is meer dan een zakelijke mijlpaal voor mij. Het is een bevestiging van de passie en het harde werk dat we allemaal in Onefellow hebben geïnvesteerd.” zegt Thom erover.

Behoud van dienstverlening en kwaliteit Onefellow
Onefellow en Business @Ventures werken nauw samen voor een soepele overgang, met behoud van dezelfde kwaliteit en service van Onefellow. Voor onze opdrachtgevers, toeleveranciers en (zelfstandige) professionals die we hebben ingezet verandert er op dit moment niets. Voor verder informatie en ondersteuning kunt u contact opnemen met Boy Kruiswijk (06 42 71 04 54).

Over Business @Ventures
Business @Ventures is een investeringsonderneming gespecialiseerd in de inzet en begeleiding van professionals. In hun portfolio vind je onder meer hun dochterondernemingen ZP-Zaken en ZP-Werkt.

Mocht je nog vragen hebben over dit persbericht dan kun je uiteraard contact opnemen met:

Thom Wijnalda (06 22 43 35 98)