Blog

Terug Gepubliceerd op 18 april 2023

Onefellow bedankt Dennis Hielkema

In de afgelopen maanden heeft Onefellow gebruik gemaakt van de diensten van Dennis Hielkema. En niet zonder succes! Het aantal nieuwe klanten is gestegen, er heeft uitbreiding plaatsgevonden bij de reeds bestaande klanten en er zijn een aantal nieuwe mantelovereenkomsten afgesloten. Het aantal partners, die zeer belangrijk zijn in de intermediaire wereld, is toegenomen. Ook zijn de processen die voor een groot gedeelte al ‘in place’ waren verder geoptimaliseerd. Zo is onlangs het SNA-certificaat behaald en is het CRM verder verbeterd.

Dennis Hielkema: “Ik ben zeer trots op wat we als team in een relatief korte tijd hebben gerealiseerd. Onefellow is een bedrijf met fantastische mensen. Ik dank Thom voor zijn vertrouwen in mij voor deze eerste opdracht. Ik kijk dan ook uit om een volgend bedrijf dezelfde stappen te laten zetten op gebied van accountmanagement, business development en salesmanagement.”

Thom Wijnalda: “De afgelopen 8 maanden waren een rollercoaster voor Onefellow. In positieve zin. Dankzij de inzet, het grote netwerk en het enthousiasme van Dennis zijn we snel gegroeid. Het heeft ons geholpen om nauw samen te werken en daarmee te leren van iemand met zo veel ervaring. Ik wil Dennis bedanken voor het neerzetten van ons commercieel fundament en wens hem veel succes bij zijn volgende opdracht.

Wil je meer weten wat Onefellow voor jou kan doen? Kijk dan even op onze website (onefellow.nl) of neem gerust eens contact op met Thom (thom@onefellow.nl) of met Bryant van Dammen (bryant@onefellow.nl).