Blog

Terug Gepubliceerd op 3 oktober 2022

Dennis Hielkema versterkt Onefellow

In een tijd waarin de schaarste aan personeel toeneemt, heeft Onefellow een stevige positie verkregen in de intermediaire markt van specialistische ICT-professionals. Om onze ambities te versnellen zetten we vanaf 1 oktober 2022 een volgende belangrijke stap. Dennis Hielkema, voormalig Head of Sales van Fujitsu en Sogeti, start als eerste partner van Onefellow.

“De komst van Dennis is voor ons een logische stap. Dennis gaat zich richten op de groei van onze organisatie en het door ontwikkelen van onze unieke oplossingen voor startende zelfstandigen. Zijn kennis en ervaring binnen het ICT-werkveld is voor onze opdrachtgevers zeer waardevol. Dennis weet exact welke ontwikkelingen voor onze opdrachtgevers relevant zijn en hoe zij hun ICT-ambities waar maken en welke expertise hiervoor nodig is”, aldus Thom Wijnalda, oprichter van Onefellow.

Onefellow heeft mij verrast door hun unieke aanpak en visie. Hun enthousiasme en energie is aanstekelijk en zij hebben een unieke oplossing ontwikkeld voor startende zelfstandige ICT-professionals. Het is fantastisch om te zien dat zij nu al werken aan de generatie professionals van de toekomst. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team de volgende stappen te zetten en onze opdrachtgevers toegang te geven tot jonge professionals met echt schaarse ICT-kennis.

Dennis Hielkema

Wil je meer weten wat Onefellow voor jou kan doen? Kijk dan even op onze website (onefellow.nl) of neem gerust eens contact op met Dennis (dennis@onefellow.nl) of met Bryant van Dammen (bryant@onefellow.nl).

×

Welkom bij Onefellow

Een Fellow reageert meestal binnen 5 minuten!

×